Bedrijfskleding

Met een grote variatie aan bedrijfskleding kunnen we het hele team kleden. Wij begeleiden jou bij de start van de zoektocht tot na de levering van je kleding. Alle kleding is te personaliseren met logo door middel van verschillende technieken. Hierbij kan je kiezen tussen borduren, bedrukken en andere technieken zoals werken met labels. Stuur ons je aanvraag door en wij helpen je meteen op weg.

Uitgebreid aanbod bedrijfskleding

We begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is om iedereen tevreden te stellen met bedrijfskleding. Gelukkig zijn onze collecties erg modern en hip waardoor bedrijfskleding perfect gedragen kan worden in de privé omgeving. De term corporate fashion is dan ook niet ver gezocht. Samen zorgen we ervoor dat jouw team uniform gekleed is en jouw merk of bedrijf met trots uitstraalt. Altijd en overal. De mogelijkheden zijn enorm, daarom helpen we je graag persoonlijk op weg! 

Kijk je liever eens online voor je contact opneemt? Bekijk onze catalogi of offerte shop

 

Cutter and buck advantage leisure shirt

Bedrijfskleding die je met trots draagt!

Het aanbod bedrijfskleding bij Maximum Image is heel uitgebreid. Toch vertrekken we zoveel mogelijk vanuit kwaliteit. Duurzame bedrijfskleding die lang mee gaat, daar gaan we voor. Met hoogwaardige merken als Harvest, Cutter & Buck, Stanley Stella, ID en Printer hebben we ongetwijfeld bedrijfskleding die past bij jouw wensen. Comfortabele, stijlvolle bedrijfskleding voor iedere medewerker, daar gaan we voor.  

Bedrijfskleding eenvoudig beheren.

Naast het kiezen van de juiste bedrijfskleding zijn er nog heel wat uitdagingen om jouw bedrijfskleding te beheren. Gelukkig hebben we met Maximum Image verschillende oplossingen uitgewerkt om dit proces voor jou eenvoudig te maken. 

Je kent het wel, medewerkers hebben nieuwe bedrijfskleding nodig maar dat bij de juiste mensen krijgen is niet altijd een sinecure. Als dat al gelukt is dan is het effectieve beheer van eventuele voorraad de volgende uitdaging om nog maar te zwijgen over startende medewerkers.

Onze fulfilment oplossingen zorgen er voor dat dit verleden tijd is. Wij zorgen voor bedrijfskleding beheer, levering, opslag, … Kortom, de gehele afhandeling van A tot Z. Dit kunnen we ook koppellen aan een online bestelplatform of KMS (Kleding Management Systeem). Zo kan je budgetten beheren d.m.v. een puntensysteem, eenvoudig bijbestellen (ja ook medewerkers kunnen bestellen) en overzicht houden over kosten en eventuele voorraad.

En start er een nieuwe medewerker? Geen probleem, mits goede afspraken kunnen we heel erg snel een nieuw bedrijfskleding pakket produceren en leveren. Zelfs bij de mederweker in kwestie thuis en dat
wereldwijd.

 

DFDS bedrijfskleding platform

Bedrijfskleding bedrukken of borduren

Bedrijfskleding gaan we uiteraard gaan voorzien van een personalisatie. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunnen we kleding gaan borduren of bedrukken. Binnen deze hoofdcategoriëen heb je nog eens heel wat andere mogelijkheden om jouw bedrijfskleding te gaan personaliseren. Dit is afhankelijk van het product. Ons team zal jou met veel plezier begeleiden bij dit proces. Aarzel niet om ons te contacteren.

Bedrijfskleding bedrukken: kan al vanaf 1 stuk. Al is dat in veel gevallen niet aan te raden omdat je bij bedrukken meestal met een vaste instelkost zit die dus stevig doortelt bij lagere aantallen. Bedrukkingstechnieken die wij aanbieden zijn: Transfer druk, zeefdruk transfer, zeefdruk, DTG, flex, 3D print (bij hogere aantallen), …

Bedrijfskleding borduren: ook dit kan vanaf 1 stuk. De programmakost is hier meestal eenmalig dus indien jouw artwork niet wijzigt scheelt dat bij een bijbestelling. Een boduring is een kwalitatieve manier van personaliseren, maar heeft ook zijn limieten. Logo’s met een overloop (gradient) en fijne details zijn erg moeilijk om te borduren.

Advies: ons team heeft de nodige expertise en kan jou perfect adviseren over de beste oplossing voor jouw aanvraag. We denken ook actief mee om de optimale situatie te creëren.

Bedrijfskleding projecten

ACEG

Carrefour Belgium

Van Marcke kledinglijn

Bedrijfskleding catalogi

Hoe kies je de juiste bedrijfskleding voor jouw onderneming?

Het kiezen van de juiste bedrijfskleding voor jouw onderneming is een belangrijke beslissing die invloed heeft op de uitstraling, het comfort en zelfs de veiligheid van je medewerkers. Om de juiste keuze te maken, is het essentieel om verschillende factoren in overweging te nemen.

Allereerst is het belangrijk om het imago en de identiteit van je bedrijf te begrijpen. Bedrijfskleding moet naadloos aansluiten bij de waarden en de stijl van je onderneming. Denk hierbij aan kleuren, stijlen en eventuele logo’s die je wilt laten opnemen.

Daarnaast is het cruciaal om rekening te houden met de aard van het werk dat je medewerkers verrichten. Werk je in een kantooromgeving waar een formele uitstraling gewenst is, of in een industrie waar veiligheid en functionaliteit voorop staan? De bedrijfskleding moet niet alleen comfortabel zijn, maar ook voldoen aan de specifieke eisen van de werkplek.

Een ander aspect om te overwegen is het seizoen en de omgeving waarin je bedrijf opereert. Kies voor materialen die geschikt zijn voor de weersomstandigheden en de activiteiten die worden uitgevoerd. Ademende stoffen voor warme omgevingen en waterdichte materialen voor buitenwerk zijn bijvoorbeeld belangrijk.

Tot slot is het raadzaam om de input van je medewerkers te betrekken bij het kiezen van bedrijfskleding. Zij zullen de kleding tenslotte dragen en hun comfort en tevredenheid zijn van groot belang. Door hun feedback te verzamelen, kun je ervoor zorgen dat de gekozen kledingstukken zowel functioneel als gewaardeerd worden door het personeel.

Door al deze factoren zorgvuldig te overwegen en een weloverwogen beslissing te nemen, kun je bedrijfskleding kiezen die niet alleen de professionele uitstraling van je bedrijf versterkt, maar ook het comfort en de tevredenheid van je medewerkers bevordert.

Geen idee waar je moet beginnen? 

No problem! Neem contact op met ons en we bekijken samen welke bedrijfskleding bij jouw situatie en imago past. Dankzij ons ruim assortiment en jarenlange expertise vinden we ongetwijfeld een geschikte bedrijfskleding collectie.

Deze bedrijfskleding softshell jassen kunnen we jou aanraden.

We zoomen wat dieper in, specifiek op softshell jassen die men kan dragen als echte bedrijfskleding. Combineer met een hemd of pullover. Waarom een softshell jas? Wel in België is een softshell jas vaak de perfecte keuze gelet op de weersomstandigheden. Enerzijds kan je kiezen voor softshell jassen die bescherming bieden om effectief buiten mee te gaan werken, dan kies je best een softshell specifiek ontworpen met maximaal comfort en duurzaamheid in het achterhoofd. Bv. Tricorp softshell jassen.
Anderzijds heb je wat meer zakelijke softshell jassen. Deze jassen zijn iets modieuzer afgewerkt en zijn ontworpen om te dragen als zakelijke bedrijfskleding. Bv. Harvest softshell jassen. 
Is budget belangrijk? Ga dan voor de softshell jassen van het merk Clique. 

 

J. Harvest Lodgetown softshell jas

Vraag een offerte aan

Hoe kunnen we je helpen? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en ontvang een offerte binnen de 24u.
Onze adviseurs helpen jou graag verder!

Kor Notteboom

Account manager