Bedrijfskleding

Met een grote variatie aan bedrijfskleding kunnen we het hele team kleden. Wij begeleiden jou bij de start van de zoektocht tot na de levering van je kleding. Alle kleding is te personaliseren met logo door middel van verschillende technieken. Hierbij kan je kiezen tussen borduren, bedrukken en andere technieken zoals werken met labels. Stuur ons je aanvraag door en wij helpen je meteen op weg.

Uitgebreid aanbod bedrijfskleding

We begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is om iedereen tevreden te stellen met bedrijfskleding. Gelukkig zijn onze collecties erg modern en hip waardoor bedrijfskleding perfect gedragen kan worden in de privé omgeving. De term corporate fashion is dan ook niet ver gezocht. Samen zorgen we ervoor dat jouw team uniform gekleed is en jouw merk of bedrijf met trots uitstraalt. Altijd en overal. De mogelijkheden zijn enorm, daarom helpen we je graag persoonlijk op weg! 

Kijk je liever eens online voor je contact opneemt? Bekijk onze catalogi of offerte shop

 

Bedrijfskleding personaliseren

Bedrijfskleding gaan we uiteraard gaan voorzien van een personalisatie. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunnen we kleding gaan borduren of bedrukken. Binnen deze hoofdcategoriëen heb je nog eens heel wat andere mogelijkheden om jouw bedrijfskleding te gaan personaliseren. Dit is afhankelijk van het product. Ons team zal jou met veel plezier begeleiden bij dit proces. Aarzel niet om ons te contacteren.

Bedrijfskleding bedrukken: kan al vanaf 1 stuk. Al is dat in veel gevallen niet aan te raden omdat je bij bedrukken meestal met een vaste instelkost zit die dus stevig doortelt bij lagere aantallen. Bedrukkingstechnieken die wij aanbieden zijn: Transfer druk, zeefdruk transfer, zeefdruk, DTG, flex, 3D print (bij hogere aantallen), …

Bedrijfskleding borduren: ook dit kan vanaf 1 stuk. De programmakost is hier meestal eenmalig dus indien jouw artwork niet wijzigt scheelt dat bij een bijbestelling. Een boduring is een kwalitatieve manier van personaliseren, maar heeft ook zijn limieten. Logo’s met een overloop (gradient) en fijne details zijn erg moeilijk om te borduren.

Advies: ons team heeft de nodige expertise en kan jou perfect adviseren over de beste oplossing voor jouw aanvraag. We denken ook actief mee om de optimale situatie te creëren.

Bedrijfskleding projecten

Van Marcke kledinglijn

Volvo Trucks Belgium

Bright Plus

Bedrijfskleding catalogi

Vraag een offerte aan

Hoe kunnen we je helpen? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en ontvang een offerte binnen de 24u.
Onze adviseurs helpen jou graag verder!

Kor Notteboom

Account manager