Merchandise die opvalt

Laat jouw merk opvallen met de coolste, of meest functionele merchandise. Merchandise is een leuke marketing tool om je onderneming te tonen én je werknemers of team met trots meedraagt. Het is wel belangrijk dat je de juiste items voorziet voor jouw publiek. Onze jarenlange ervaring in verschillende sectoren zorgt ervoor dat we samen jouw merch onvergetelijk maken.

Ontdek de springdeal: strakke prijzen op petten en hoedjes.

Na het succes van de winterdeal (mutsen) is er nu de springdeal. Ontdek snel de prijzen voor deze items. Nog tot 30 juni!

Spring deal

Merchandise met impact

Merchandise is belangrijker dan ooit. Met een war-for-talent is merchandise een must-have voor iedere onderneming. Medewerkers willen zich verbonden voelen met je organisatie. En daarnaast zijn klanten hier gevoelig aan. Wij helpen je hier graag mee verder.

Productie en duurzaamheid.

Ontdek het productieproces van onze partner XD Connects. Ook de vele duurzame inspanningen die gebeuren in de industrie worden mooi uitgelegd. Dankzij tracer technologie en digitale productpaspoorten kan XD Connects duurzaamheidclaims volledig bewijzen. 

De producten zijn te vinden in de digitale catalogus op onze website. 

Relatiegeschenken & gadgets

Onder merchandise vallen heel wat items. Denk maar aan gepersonaliseerde relatiegeschenken of coole gadgets. Er zijn heel veel mogelijkheden, laat je begeleiden door onze medewerkers. TIP: geef een richtbudget op bij de aanvraag, zo kunnen wij gericht zoeken naar geschenken binnen budget. 

Duurzame merchandise

Duurzaamheid is belangrijk geworden. Ook wij willen duurzaamheid geven aan onze klanten. Zo is er een volledige circulaire merchandise of merchandise gemaakt van natuurlijke bronnen. Bijvoorbeeld notebooks gemaakt van koffiegruis of textiel afval. Cool toch!