Corporate fashion

Onder corporate fashion vinden we stijlvolle, hedendaagse kleding die zowel zakelijk als casual gedragen kan worden. Dit met maximaal draagcomfort en sublieme uitstraling. Bedrijfskleding is de iets eenvoudigere variant van ‘corporate fashion’.

Stijlvolle kleding die je ook tijdens het weekend draagt.

We begrijpen als geen ander hoe delicaat bedrijfskleding is. Het is belangrijk dat de kleding stijlvol en comfortabel is. Daarenboven is de personalisatie ook cruciaal. Wij adviseren een subtiele branding om de dragers en draagmomenten te maximaliseren. Tenslotte willen we bereiken dat medewerkers met trots hun corporate fashion dragen. Ook tijdens het weekend. 

Laat je inspireren en klik op de afbeeldingen.

CASUAL BLAZER WOMAN - J.Harvest and Frost

Kostuums en kleedjes

Naast onze ‘casual chic’ lijn hebben we ook een mooi aanbod kostuums, kleedjes, rokken en andere klassevolle kleding. Met merken als J. Harvest & Frost en Greiff kunnen we heel jouw team kleden. Van klassiek tot hip, voor iedereen hebben we een wel iets in het gamma. Bij grotere afnames komen we ook ter plaatse om te helpen met een passessie of kunnen we kleding aanpassen. We maken voorlopig géén kostuums op maat. 

Corporate fashion merken ons advies

Cutter & Buck

Bekijk catalogi ❯

J. Harvest & Frost

Bekijk catalogi ❯

Harvest (casual chic)

Bekijk catalogi ❯

Greiff

Bekijk catalogi ❯

Bedrijfskleding & corporate fashion projecten

ACEG

Carrefour Belgium

Van Marcke kledinglijn

Nog meer inspiratie.

Vraag een offerte aan

Hoe kunnen we je helpen? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en ontvang een offerte binnen de 24u.
Onze adviseurs helpen jou graag verder!

Kor Notteboom

Account manager

Corporate fashion personaliseren

Corporate fashion gaan we uiteraard gaan voorzien van een personalisatie. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunnen we kleding gaan **borduren **of bedrukken. Binnen deze hoofdcategoriëen heb je nog eens heel wat andere mogelijkheden om jouw corporate fashion te gaan personaliseren. Dit is afhankelijk van het product. Ons team zal jou met veel plezier begeleiden bij dit proces. Aarzel niet om ons te contacteren.

Corporate fashion bedrukken: kan al vanaf 1 stuk. Al is dat in veel gevallen niet aan te raden omdat je bij bedrukken meestal met een vaste instelkost zit die dus stevig doortelt bij lagere aantallen. Bedrukkingstechnieken die wij aanbieden zijn: Transfer druk, zeefdruk transfer, zeefdruk, DTG, flex, 3D print (bij hogere aantallen), …

Corporate fashion borduren: ook dit kan vanaf 1 stuk. De programmakost is hier meestal eenmalig dus indien jouw artwork niet wijzigt scheelt dat bij een bijbestelling. Een boduring is een kwalitatieve manier van personaliseren, maar heeft ook zijn limieten. Logo’s met een overloop (gradient) en fijne details zijn erg moeilijk om te borduren.

Advies: ons team heeft de nodige expertise en kan jou perfect adviseren over de beste oplossing voor jouw aanvraag. We denken ook actief mee om de optimale situatie te creëren.