Een passie voor uw imago

Maximum Image is ontstaan in 2007 uit een passie voor textiel, imago en uitstraling. De vlag dekt dan ook de lading, bij Maximum Image helpen we bedrijven en organisaties met het bouwen en onderhouden van hun bedrijfsimago. Dit doen we door hen een grote variatie gepersonaliseerde producten en diensten aan te bieden vanuit voorraad of op maat gemaakt.

Daarnaast hechten we veel belang aan duurzaamheid, zowel in ons aanbod als in onze externe inspanningen. Door persoonlijk contact en een consument georiënteerde service zorgen voor een goede en duidelijke communicatie waardoor we de beste ideeën kunnen uitwerken en uw imago kunnen optimaliseren. Bekijk onze projecten om inspiratie op te doen!

0 jaar
Ervaring
0 M+
Geleverde kledingstukken
0 +
Tevreden klanten

Kwaliteit & duurzaamheid

Het aanbieden van kwalitatieve en duurzame producten zit in ons DNA. Want ook wij willen ons steentje bijdragen aan de natuur. Met deze filosofie streven we naar een Maximum Image bij onze klanten.

Persoonlijk advies

In een wereld met een gigantisch aanbod aan producten is het juiste advies van groot belang. Laat u adviseren door ons deskundige team.

Dienstgericht

Naast leuke producten trachten we een super service te bieden. Van aanvraag tot lang na de levering van uw producten zijn wij er om u te helpen. Ontdek onze diensten.

Maak kennis met ons team

Patrick

Founder

Tars

Business Development

Sven

Sales Manager

Kor

Account Manager

Lieve

Finance & Account manager

Ann

Logistics & Account manager

Sam

Account manager

Evy

Account manager

Gwen

Gwen

Bedrukken & Borduren

Vino

Office dog