Inspiratie

In deze rubriek showcasen we enkel voorgaande projecten ter inspiratie en eventueel ook nieuwe items uit verschillende collecties. Neem contact op met ons om een bezoek aan onze showroom te brengen of om een staal te verkrijgen.

Inspiratie voor jouw volgende geschenk

Op zoek naar een geschenk of marketingmateriaal voor jouw volgende campagne? Bekijk dan zeker onze voorgaande projecten, mogelijk bieden ze inspiratie voor jouw project. Daarnaast kan je je ook abonneren op onze maandelijkse nieuwsbrief die nieuwigheden en andere nuttige info bevat. Uiteraard kan je altijd onze digitale catalogi en/of offerte shop bezoeken. Of schakel onze medewerkers in om jou te inspireren met een persoonlijk voorstel.

Inspiratiegids lente zomer 2024

Nieuw! Inspiratie gids lente-zomer 2024.

Ontdek onze nieuwste inspiratiegids boordevol geschenken, merchandise en gadgetideeën, met de lente en zomer in gedachten. Met meer dan 100 originele producten, verdeeld over 9 thema’s en met 60% duurzame producten zorgvuldig geselecteerd door ons team, is deze gids een must-have voor elk bedrijf dat op zoek is naar marketinginspiratie. Heb je iets gevonden dat je interesseert? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat. Wij wensen je veel inspiratie toe!