Relatiegeschenken met een positieve impact

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Of een relatiegeschenk dat je kan personaliseren? Bij Maximum image zit je op de juiste plaats. Bij ons vind je relatiegeschenken voor je medewerkers maar ook voor jouw klanten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ons team helpt je graag op weg.

Relatiegeschenk voor elke situatie

Het doel van je relatiegeschenk is een belangrijk onderdeel voor het type product dat je kiest. Wat wil je bereiken? Je zal je medewerkers een ander geschenk geven dan je klanten. We denken graag met je mee om het juiste geschenk te vinden.

Ocean Bottle with logo green

Productie en duurzaamheid.

Ontdek het productieproces van onze partner XD Connects. Ook de vele duurzame inspanningen van de sector worden mooi uitgelegd. Dankzij tracer technologie en digitale productpaspoorten kan XD Connects duurzaamheidclaims volledig bewijzen. 

De producten zijn te vinden in de digitale catalogus op onze website. 

Technologische relatiegeschenken

Uiteraard hebben we ook technologische relatiegeschenken zoals earbuds of powerbanks. Ook van merken als Philips, Fresh and Rebel, etc. Bekijk onze catalogus en ontdek het ruime aanbod.

Moeiteloos tot bij jouw ontvangers

Ok goed, maar hoe krijg ik die geschenken nu bij al mijn medewerkers en relaties? Wel, daarvoor hebben we gelukkig een sterke logistieke service. Zo verpakken, verzenden en leveren we zelfs per persoon als jij dat wenst.

Check onze case over ArcelorMittal en hoe we 6000 trolleys individueel geleverd hebben als geschenk.

Arcelor Mittal trolleys

Vraag een offerte aan

Hoe kunnen we je helpen? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en ontvang een offerte binnen de 24u.
Onze adviseurs helpen jou graag verder!

Kor Notteboom

Account manager