Gepersonaliseerde sokken

Gepersonaliseerde sokken zijn het ideale geschenk voor medewerkers en relaties. Waarom dat zo is en hoe je gepersonaliseerde sokken in enkele stappen kan bestellen leggen we je uit op deze pagina.

Gepersonaliseerde sokken maximum image

Gepersonaliseerde sokken met eigen ontwerp vanaf 100 paar.

Sokken, het zijn erg populaire merchandise producten. Ze zijn hip en trendy, maar ook toegankelijk bij een breder publiek. Mensen kunnen ze opvallend of minder opvallend dragen wat ook een voordeel is. Vanaf 100 paar gepersonaliseerde sokken zijn mogelijk met maximum 2 maten (bv. 39-42 en 43-46). Bij hogere aantallen zijn meerder maten ook mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.  

Richtprijzen van gepersonaliseerde sokken

De prijs van gepersonaliseerde sokken is afhankelijk van verschillende factoren. Denk daarbij aan de kwaliteit (samenstelling), stof keuze, hoog of laag model, type personalisatie (geweven, sublimatie, etc.) en uiteraard de aantallen. Een uitgebreide prijslijst kan je verkrijgen op aanvraag. Neem daarvoor snel contact op met ons team. 
Om snel een idee te krijgen van een aantal populaire type sokken hebben we enkele richtprijzen voor jou opgelijst. Deze zijn niet finaal en we raden je aan om een aanvraag te doen of de prijslijst op te vragen.

Ontvang een gratis ontwerp bij jouw offerte.

Wanneer je een offerte aanvraagt en ons meteen jouw logo's of artwork kan bezorgen dan laten wij vrijblijvend al een ontwerp uitwerken, gratis. Onze designers helpen je bij het design proces.

Kwaliteiten van gepersonaliseerde sokken.

Onze gepersonaliseerde sokken komen in verschillende uitvoeringen, kwaliteiten en samenstellingen. Van korte, zomersokken tot hoge sportsokken. In katoen of polyester, of een combinatie. Ons team helpt jou de juiste kwaliteit te kiezen tijdens jouw aanvraag. 

Personalisatie technieken: 
Afhankelijk van het ontwerp en het type sok dat je voor ogen hebt zijn er verschillende personalisatie technieken voor jouw sokken. Wil je een all over ontwerp met veel fijne details? Dan is een polyester sok met sublimatie de beste mogelijkheid. Nieuw: sindskort kunnen we ook katoenen sokken sublimeren. Bevat jouw ontwerp geen fijne details dan zijn de opties uitgebreider. Denk daarbij aan geweven sokken en eventueel sokken met een borduring.

Gepersonaliseerde sokken ACEG-SPOQ
Voorbeeld katoenen sok met all over sublimatie print. Samenstelling: 75% katoen, 20% polyester en 5% spandex.

Waarom kiezen bedrijven voor gepersonaliseerde sokken?

Gepersonaliseerde sokken voor bedrijven. Het is een unieke manier om jouw bedrijf of organisatie te promoten. Zowel intern als extern kunnen gepersonaliseerde sokken een positieve impact maken. Enerzijds als employer branding gift en anderzijds als relatiegeschenk. 

Onze sokken bieden de perfecte oplossing voor bedrijven die zich willen onderscheiden in een steeds competitiever wordende markt.

Dankzij een breed scala aan ontwerpopties, waaronder uw bedrijfslogo, slogan, kleurenschema’s, … kun je een uniek paar sokken creëren dat perfect aansluit bij uw bedrijfsidentiteit en -doelen.

Waarom kiezen voor onze gepersonaliseerde sokken?

  1. Unieke Marketingtool: Gepersonaliseerde sokken zijn een unieke en gedenkwaardige manier om jouw merk te promoten. Ze trekken de aandacht en zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt in de menigte.

  2. Teamspirit en Betrokkenheid: Door gepersonaliseerde sokken aan te bieden aan uw medewerkers creëer je een gevoel van samenhorigheid en teamspirit binnen de organisatie. Het versterkt de band tussen collega’s en bevordert een positieve werkomgeving.

  3. Originele Merchandise: Op zoek naar merchandise die zich onderscheidt van de rest? Gepersonaliseerde sokken zijn een geweldige toevoeging aan jouw marketing assortiment. Ze zijn praktisch, trendy en zorgen voor een blijvende indruk bij jouw klanten en fans.

  4. Hoogwaardige Kwaliteit: Onze sokken worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en druktechnieken, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen en lang meegaan. Vergeet niet dat sokken deels handmatig vervaardigd worden. 

  5. Maatwerk: Of u nu een klein bedrijf bent of een groot internationaal merk, wij bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget.

Klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met gepersonaliseerde sokken? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ontwerp te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen en jouw merk te laten schitteren!