Truien bedrukken of borduren

Truien bedrukken of borduren? Waar begin je? En wat zijn de verschillende truien die wij adviseren om te personaliseren. Je leest het allemaal op deze pagina.

Hoe kies je de juiste truien?

Voor we het hebben over bedrukken en borduren is het belangrijk om de juiste truien te selecteren.  Hoe doe je dat en waar let je op? Uiteraard is budget van groot belang, is de trui voor een evenement of echt als bedrijfskleding? De gebruikssituatie van jouw truien is dus belangrijk want je wil vermijden dat je een basic trui aankoopt die bij regelmatig dragen sneller verslijt. Wist je datje, foutief onderhoud is trouwens de grootste factor die slijtage van kleding versnelt. Later meer hierover. 

Om jou te helpen selecteerden we onze favoriete truien in iedere budgetklasse. Ons aanbod truien is specifiek ontworpen met personalisatie in het achterhoofd, belangrijk! Kijk je liever eens online voor je contact opneemt? 

Welke trui kies ik?
Truien bedrukken of borduren - Clique basic hoody

Basic truien: Clique Basic Hoody.

We starten met een mooie basis hoodie van het merk Clique. Genaamd: Clique Basic Hoody. Moderne sweater met capuchon verkrijgbaar in diverse commerciële kleuren. De sweater is hoogwaardig afgewerkt met een doorvoer voor een koptelefoon, necktape en 1×1 stretch rib in de boord en onderaan de mouwen. Bovendien is het beschikbaar voor dames, heren en kids in verschillende kleuren. Bestaat ook in variant zonder kap die iets goedkoper is. 

Perfect voor: jeugdbewegingen, events, give-aways, etc. 

Advies verkoopprijs Clique Basic Hoody: €19,95 ex. btw.

Prijs-kwaliteit truien: Stanley Stella Drummer 2.0

Deze hoodie is immens populair om verschillende redenen. De trui is gemaakt met duurzame materialen zoals bio-katoen, bestaat in veel kleuren, unisex model, mooie afwerking en hoge kwaliteit voor de prijs. Dat maakt dat wij deze hoodie klasseren als de perfecte prijs-kwaliteit trui. Zo ga je deze trui regelmatig vinden in de retail of bij kleine merch start-ups. Begin 2024 kreeg deze besteller nog een mooie upgrade aan de afwerkingen. Ontdek de Drummer 2.0 nu bij Maximum Image. Ook hier is er een tegenhanger zonder kap in dezelfde kwaliteit beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Perfect voor: wie zijn/haar eigen merk wil starten, bedrijfskleding, geschenk voor personeel, kledingpakket, etc.

Advies verkoopprijs Stanley Stella Drummer 2.0: €22,95 ex. btw.

Stanley Stella Drummer 2.0 - truien bedrukken en boduren

Prijs-kwaliteit truien: TeeJays Power sweatshirt en hoodie.

In deze populaire categorie hebben we ook de TeeJays Power sweatshirt en de hoodie variant. Truien van mooie kwaliteit aan een interessant prijspunt. Ons team is alvast fan! Tars, business development, draagt zijn TeeJays hoodie (premium versie) al meer dan 2 jaar zonder noemenswaardige slijtage. Naast het feit dat de trui duurzaam is in de zin van gaat lang mee, is die ook duurzaam gemaakt met ecologischere materialen zoals bio-katoen en recycled polyester. Beide truien zijn ‘brushed’ (= zacht) binnenin. 
Beschikbaar in 5 kleuren. Unisex model. 

Perfect voor: bedrijfskleding, merchandise, etc. 

Advies verkoopprijs TeeJays Power sweatshirt en Power hoodie: €20,60 ex. btw en €25,75 ex. btw.

Teejays power sweatshirt 5100
Native Spirit NS401

Top kwaliteit truien: Native Spirit NS401.

Wie op zoek is naar een dikke trui van hoge kwaliteit, met hoge afwerkingsgraad, gemaakt met duurzame materialen, uniseks en in meer dan 25 kleuren die kunnen we de NS401 aanbevelen. Een hoodie die we zelf ook met plezier dragen. Met 350 g/m2 is de trui heerlijk dik en voelt premium aan. 

Perfect voor: bedrijven, premium bedrijfskleding, high end merchandise, etc. 

Advies verkoopprijs Native Spirit NS401: €37,95 ex. btw.

Snelle offerte binnen de 24u.

Truien bedrukken of borduren: personalisatie tips.

Bedrijfskleding gaan we uiteraard gaan voorzien van een personalisatie. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunnen we kleding gaan borduren of bedrukken. Binnen deze hoofdcategoriëen heb je nog eens heel wat andere mogelijkheden om jouw bedrijfskleding te gaan personaliseren. Dit is afhankelijk van het product. Ons team zal jou met veel plezier begeleiden bij dit proces. Aarzel niet om ons te contacteren.

Truien bedrukken: kan al vanaf 1 stuk. Al is dat in veel gevallen niet aan te raden omdat je bij bedrukken meestal met een vaste instelkost zit die dus stevig doortelt bij lagere aantallen. Bedrukkingstechnieken die wij aanbieden zijn: Transfer druk, zeefdruk transfer, zeefdruk, DTG, flex, 3D print (bij hogere aantallen), …

Truien borduren: ook dit kan vanaf 1 stuk. De programmakost is hier meestal eenmalig dus indien jouw artwork niet wijzigt scheelt dat bij een bijbestelling. Een boduring is een kwalitatieve manier van personaliseren, maar heeft ook zijn limieten. Logo’s met een overloop (gradient) en fijne details zijn erg moeilijk om te borduren.

Truien bedrukken én borduren: uiteraard kan je ook een combinatie doen van de verschillende technieken. Rekening houdend met potentieel langere levertijd (meer handeling) en een vaste kost die steviger zal doorwegen. Maar het kan tot een mooi, uniek effect 

Advies: ons team heeft de nodige expertise en kan jou perfect adviseren over de beste oplossing voor jouw aanvraag. We denken ook actief mee om de optimale situatie te creëren.

DFDS print
Transfer druk
Custom label op sweater
Label opstikken
Logo Carrefour Express Orange borduring
Borduring
Zeefdruk op totebag
Zeefdruk
Borduring en sublimatie personalisatie
Borduring + sublimatie
3D borduring op sweater
3D borduring
Sublimatie techniek op polyester
Sublimatie (polyester)
Patch voorbeeld
Patch met velcro

Inspiratie

Ons aanbod is uiteraard erg uitgebreid. Hier kan je de nodige inspiratie vinden. Verder op deze pagina kan je verschillende catalogen raadplegen.

Projecten met o.a. bedrukte en geborduurde truien.

ACEG

Carrefour Belgium

Van Marcke kledinglijn

Truien catalogi

Native Spirit Sustainable collection 2024
Stanley Stella Spring Summer collection 2024

Vraag een offerte aan

Hoe kunnen we je helpen? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en ontvang een offerte binnen de 24u.
Onze adviseurs helpen jou graag verder!

Kor Notteboom

Account manager

Waarom truien laten bedrukken voor jouw onderneming?

Het laten bedrukken van truien voor jouw onderneming is een slimme zet om zowel je merkidentiteit te versterken als eenheid en professionaliteit onder je team te bevorderen én verhogen.

Door truien te laten bedrukken met het logo van je bedrijf, slogan of andere kenmerkende elementen, creëer je een krachtig middel voor merkherkenning. Of het nu gaat om het dragen tijdens evenementen, op de werkvloer of als onderdeel van bedrijfsuitjes, bedrukte truien fungeren als een effectieve manier om je bedrijf op een positieve manier onder de aandacht te brengen.

Bovendien bevorderen bedrukte truien een gevoel van verbondenheid en teamspirit binnen je organisatie. Door alle medewerkers dezelfde truien te geven, creëer je een gevoel van eenheid. Dit draagt niet alleen bij aan een positieve werksfeer, maar versterkt ook de betrokkenheid en loyaliteit van je team op langere termijn.

Naast het versterken van je merk en het bevorderen van teamspirit, bieden bedrukte truien ook praktische voordelen. Ze kunnen dienen als comfortabele bedrijfskleding of werkkleding tijdens koudere dagen of als uniform voor medewerkers die veel in contact komen met klanten.

Kortom, het laten bedrukken van truien voor jouw onderneming is een slimme investering die niet alleen bijdraagt aan een professionele uitstraling, maar ook aan de teamcohesie en merkidentiteit van je bedrijf versterkt.