Gepersonaliseerd textiel

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan textiel. Onze kleding is te personaliseren volgens jouw wensen. Dit door middel van drukken en borduren, maar ook andere technieken zoals labels en patches. Met onze expertise maken we jou een voorstel op maat. Zo bespaar je tijd en problemen achteraf.

Sportkleding

Naast het ruime gamma aan bedrijfs- en promotionele kleding, hebben wij een ruim aanbod aan sportkleding die bedrukt wordt. Dit kan zowel voor bedrijven als voor sportteams. Met merken als Craft en Erima bieden we hoogwaardige sportkleding aan. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Promotionele kleding

Onze promotionele textiel is een basis kledinglijn die je volledig kan personaliseren naar jouw wensen. Ook deze basis stijlen zijn duurzaam en makkelijk om je eigen merchandise lijn op te starten of om medewerkers te kleden tijdens evenementen. Contacteer ons voor meer info. 

Werkkleding

Wij bieden werkkleding die bestand zijn tegen weer en wind en elke baan. Gepersonaliseerd is de werkkleding functioneel én een marketing tool die professionaliteit uitstraalt. Werkkleding kan bedrukt worden met verschillende technieken. Denk hierbij aan zeefdruk, transferdruk, flex, rubber print,… De techniek hangt af van het artwork en het aantal. Maar er moet ook rekening gehouden worden met de wasvoorschriften van je werkkleding. Geen nood, onze experten helpen jou op weg tijdens jouw aanvraag.
Contacteer ons voor persoonlijke begeleiding in de keuze van jouw werkkleding.

Bedrijfskleding

Naast functionele werkkleding is er ook kleding die wij omschrijven als bedrijfskleding. Perfect voor mensen die een kantoorbaan hebben en zoeken naar kleding die je ook in de vrije tijd zou dragen. De term “corporate fashion” is dan ook niet ver gezocht. Wij bieden kwalitatieve, duurzame T-shirts tot kostuums. Zo zit jouw team in een mooie nieuwe collectie die imago uitstraalt. Ontdek al onze mogelijkheden en wij begeleiden je persoonlijk in je keuze.