Merch boxen

Merch boxen zijn erg populair bij bedrijven die extra investeren in het aantrekken van talent of in het behouden van personeel. Een merch box bestaat uit een selectie gepersonaliseerde items met jouw bedrijfslogo. Op deze pagina geven we jou meer info omtrent de vele mogelijkheden.

Merch box

Merch box voor onboarding van nieuwe medewerkers.

Eén van de populairste merch boxen is ongetwijfeld de onboarding box. Deze box bevat essentiële merchandise artikelen die aansluiten bij de waarden en normen van jouw bedrijf. Een nieuwe medewerker zal zich meteen verbonden en welkom voelen. Veel voorkomende items in dit type box zijn: een drinkfles, t-shirt of hoodie, balpen, powerbank, multikabel, etc. 

Merch boxen zijn beschikbaar vanaf 25 boxen. 

Tip: schakel ons team in en laat ons enkele merch boxen voor jouw situatie uitwerken. Merch boxen zijn beschikbaar vanaf 25 stuks.

Personaliseer de doos en bij uitbreiding de hele geef ervaring.

Het ontvangen van een geschenk op zich is al fantastisch. Maar dankzij een merch box ervaring gaat dit nog veel verder. Zo kan je ook de doos ontwerpen, een kaartje of boodschap toevoegen én zelfs op persoonsniveau personaliseren. Dit hele proces ondersteunen wij van bij de aanvraag, zodat jij zo weinig mogelijk werk hebt. Plan een gesprek of contacteer ons voor meer info. 

MyBox voorbeeld merch boxen
Voorbeeld merch boxen

Welke items kan ik toevoegen in mijn merch box?

De meest eenvoudige manier is door te werken met producten van XD Connects. De catalogus die je hier kan doorbladeren bestaat uit honderden, duurzame producten die we op korte termijn kunnen toevoegen aan een merch box. Het productieproces is dusdanig georganiseerd dat dit op enkele weken geleverd kan worden.
Wil je toch andere items dan XD Connects? Dan moeten we even bekijken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan ook, maar is mogelijks iets complexer in de uitwerking.