Volvo Trucks Belgium

Heerlijk comfortabele fleece vesten voor Volvo Trucks. Stijlvol en strak, past perfect bij het Volvo imago. Ontdek er meer over in deze post.

Classy bodywarmers.

De bodywarmers van het merk J. Harvest met het stijlvolle logo van Volvo zijn de perfecte combinatie. Eén van de vele Volvo Truck dealers die klant zijn bij Maximum Image deelde die mening en voorziet deze bodywarmers als unieke bedrijfskleding voor medewerkers én klanten. De bodywarmers zijn perfect voor de winter, lente en herfst waardoor die in België vaak gedragen kunnen worden. 

Ze sluiten ook mooi aan bij de branding van o.a. Volvo drinkflessen en andere merchandise die we jaarlijks voor Volvo Trucks produceren. 

 

Kingsley vest James Harvest - kleur zwart

Kingsley vest, ook voor dames.

De gekozen fleece, genaamd Kinsley, bestaat in 3 kleuren: navy, mosgroen en zwart zoals hier afgebeeld. Verder bestaat die zowel voor dames als heren. Ons team draagt de Kinsley zelf ook en we kunnen alleen maar bevestigen hoe goed die zit! 

Bedankt Volvo Trucks voor het vertrouwen. Ben jij ook op zoek naar unieke bedrijfskleding? Aarzel niet om ons te contacteren!

Interesse in wat onze service voor jouw onderneming kan betekenen?

Boek een vrijblijvende demo of gesprek en we bekijken de mogelijkheden.

Kor Notteboom

Account manager