ArcelorMittal Belgium

De aanvraag van ArcerlorMittal Belgium bestond eruit om een relatiegeschenk te zoeken binnen een vooraf bepaald budget dat vervolgens ook individueel bij de medewerkers thuis geleverd kan worden. Een grote uitdaging, want het gaat om maar
Arcelor Mittal trolleys

De uitwerking brainstormfase

Ons team ging meteen aan de slag en zorgde voor de nodige inspiratie en verschillende voorstellen zodat de klant een richting kon gaan bepalen. Een belangrijke waarde waar we veel belang aan hechten is ons in de plaats stellen van de klant. Het is van groot belang om de doelstelling van de klant te begrijpen en in dit geval ook hun medewerkers. Uiteindelijk werd er gekozen voor een gepersonaliseerde trolley die past als handbagage. Dit omdat het een mooi aandenken is en na de corona pandemie reizen terug volop terug in opmars is..

Designfase

Gezien de omvang van het project is er gekozen voor een custom made productie waarbij duurzaamheid centraal stond voor ArcelorMittal Belgium. Daarom is er gekozen om zoveel mogelijk gerecycleerde materialen te verwerken in de trolleys. Zo bevat iedere trolley minstens 30 gerecycleerde pet flessen. Andere leuke elementen zijn het TSA slot, de tags en de binnenvoering met het logo van ArcelorMittal Belgium. Omdat dit project custom made was kon ArcelorMittal Belgium dus heel wat functies en het design zelf invullen. In samenwerking met ons design team en de leverancier kwamen we tot een prachtig resultaat. Extra leuk én uniek!

Logistieke uitwerking

Dat was deel 1 van het project, nu moeten de trolleys nog bij de mensen thuis geraken. Om de omvang te schetsen, het gaat hier om 170 palletten (of 3,5 grote zeecontainers) vol met gepersonaliseerde trolleys. Gelukkige hadden we ook hier een solide oplossing klaar. Dit in samenwerking met onze logistieke partners, waaronder Bpost. Dankzij deze vlotte samenwerking ontving 95% van de mensen hun trolley binnen de week.

Resultaat en voordelen voor ArcelorMittal Belgium

  • Dankzij de persoonlijke begeleiding van ons team kon ArcerlorMittal Belgium zonder zorgen dit project bespreken en uitwerken.
  • De expertise van ons team in samenwerking met de producent zorgt voor een uniek resultaat.
  • De klant moest zich op geen enkel moment zorgen maken omtrent het logistieke gedeelte, wij zorgen voor de volledige service.
  • Eventuele vragen werden beantwoord door onze customer service.
  • De medewerkers/ontvangers waren zeer gelukkig en voelen zich gewaardeerd dankzij het prachtige geschenk dat ze individueel ontvingen op hun thuisadres.
  • De klant kan mooi binnen budget zijn doelen bereiken dankzij het advies en de expertise van het Maximum Image team.

Als lokale KMO was dit een top project voor ons. Het werd van A tot Z vlot afgewerkt, ongeacht de omvang. Een leuk aspect was dat we persoonlijk veel connecties hebben die een geschenk ontvingen. Dit omdat de hoofdzetel van ArcerlorMittal Belgium in Zelzate gelegen is, dicht bij ons kantoor te Moerbeke-Waas. We zijn dan ook bijzonder trots met het resultaat, net zoals onze klant.

 

Interesse in wat onze service voor jouw onderneming kan betekenen?

Boek een vrijblijvende demo of gesprek en we bekijken de mogelijkheden.

Kor Notteboom

Account manager