ACEG

ACEG is de grootste erkende keuringsorganisatie in Belgische handen. Daarnaast is het een snel groeiende onderneming die voortdurend op zoek is naar nieuw talent. ACEG is ook heel imago gevoelig, een perfecte match met Maximum Image dus.
ACEG bedrijfskleding via Maximum Image

Uitdagingen voor een snel groeiend bedrijf als ACEG.

  • 150+ medewerkers over verschillende bedrijven. (SPOQ)
  • Snel groeiend bedrijf dat constant nieuwe medewerkers aan neemt. Kunnen niet te lang wachten op nieuwe kleding.
  • Zowel werkkleding als bedrijfskleding en zakelijke kleding.
  • Kunnen niet constant bezig zijn met werkkleding. 
  • Zoeken volledige ontzorging. 
ACEG bedrijfskleding

Oplossing? Ontzorging door Maximum Image.

Een snel groeiend bedrijf als ACEG heeft een partner nodig die snel reageert, meedenkt en zich flexibel positioneert. Laat dat nu net zijn waar we hard op inzetten met Maximum Image. Op die manier kunnen we ACEG optimaal ondersteunen in hun snel veranderende noden. Bovendien zorgen we voor budgetcontrole, geen onnodige stock en nemen we alle randzaken als customer service, verzending, personalisatie, etc. uit handen. Zo kan ACEG focussen op wat er toe doet, verder groeien.

Comfortabele werkkleding voor keurders.

Keurders die ter plaatse gaan moeten comfortabel kunnen werken en hebben nood aan duurzame werkkleding. Samen met ACEG stellen we een mooi pakket op dat iedere medewerker ontvangt. Wanneer het tijd is voor vernieuwing kunnen we in lage aantallen, snel bij produceren dankzij het sterke partnership. 

ACEG bedrijfskleding
corporate fashion aceg

Corporate fashion voor sales en bedienden. 

Snel groeien wil ook zeggen, aantrekkelijk zijn op de arbeidsmarkt. ACEG is een hip bedrijf en dat mag de kleding dan ook uitstralen. Dankzij upgrading kunnen we bestaande kleding voorzien van een custom label en fancy prints. Dit zorgt voor een retail effect en medewerkers kunnen met trots het ACEG merk uitdragen, ook tijdens het weekend. 

Meer dan bedrijfskleding! We verzorgen ook de merchandise en goodies.

Naast bedrijfskleding en werkkleding is het onze sterkte om alles onder één dak aan te bieden wat impact heeft op imago. Dat wil zeggen dat ACEG ook terecht kan bij ons voor hun merchandise en goodies. Handig, want wij kennen hun visie en merkidentiteit perfect. En voor ACEG zelf is het uiteraard eenvoudig want je kan bij hetzelfde aanspreekpunt terecht. Win-win!

ACEG portfolio (1)
ACEG portfolio
ACEG fulfilment

Logistieke uitwerking.

Goed, maar hoe krijgen we die kleding nu snel tot bij de juiste mensen? Enerzijds kunnen wij (buffer)voorraad houden en anderzijds kunnen wij snel bij produceren om op persoonsniveau pakketten te maken. Vervolgens gaan we deze verzenden met Bpost of GLS tot bij de mensen thuis. Zo zorgen we er voor dat nieuwe medewerkers zo snel mogelijk aan de slag kunnen met hun nieuwe kleding. 

ACEG logo png transparant

Resultaat en voordelen voor ACEG Belgium

  • ACEG kan rekenen op een betrouwbare partner die mee kan met de snel veranderende noden van een groeiende onderneming.
  • Maximum Image zorgt er voor dat het ACEG merk steeds correct en zo snel mogelijk kan uitgedragen worden door nieuwe medewerkers.
  • Diensten als fulfilment zorgen er voor dat ACEG op logistiek gebied zo weinig mogelijk moet doen. 
  • Naast traditionele kleding zorgen we met upgrading van bestaande kleding voor een extra touch. Die zorgt er dan weer voor dat ACEG eruit springt op de arbeidsmarkt wanneer we kijken naar bedrijfskleding en werkkleding.

Bedankt ACEG voor de jarenlange samenwerking en het vertrouwen. Zit jouw bedrijf ook in een groeifase? Zoek je een betrouwbare partner die meedenkt en mee wil groeien? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen jou graag verder. 

Interesse in wat onze service voor jouw onderneming kan betekenen?

Boek een vrijblijvende demo of gesprek en we bekijken de mogelijkheden.

Kor Notteboom

Account manager