Wat is fulfilment en hoe kan het mij helpen?

“Fulfilment” verwijst naar het proces van het vervullen van een order of het uitvoeren van een dienst. Waarbij Maximum Image producten levert aan de klant of relatie van onze klant. In het geval van werkkleding of bedrijfskleding kan fulfilment verschillende aspecten omvatten. Zoals het opslaan, verpakken en verzenden van de kleding/geschenken naar de klant. Door fulfilment als service aan te bieden helpen we heel wat bedrijven om hun werkkleding eenvoudiger te managen of hun marketingdoelen te bereiken.

We take care of your image while you focus on your core business.

Welke voordelen heeft fulfilment bij Maximum Image voor mijn organisatie?

 1. Efficiëntie

  Onze fulfilmentdienst kan helpen bij het stroomlijnen van het bestelproces. Vanaf het moment dat de kleding wordt ingekocht tot het moment van levering aan de eindgebruiker. Of dat nu met een KMS systeem is, via onze webshops of gewoon via e-mail. Wij zorgen voor de afhandeling.

 2. Voorraadbeheer

  Wij zorgen voor het voorraadbeheer, opnieuw een kost en zorg minder.

 3. Logistiek en verzending

  Doordat we voorraad houden of op zijn minst het proces aan onze kant zit, zorgen wij voor de logistieke afhandeling. Zo hoef jij niets meer te doen.

 4. Focus op de kernactiviteiten

  Kortom, door onze fulfilment service te gebruiken, kunnen onze klanten zich meer richten op zijn kernactiviteiten. Wij zorgen ervoor dat jouw werkkleding of relatiegeschenk bij de juiste ontvanger terechtkomt, in bulk of individueel.

Neem zeker contact op met ons en ontdek of fulfilment iets voor jouw organisatie is. 

DFDS bedrijfskleding platform

Maak het bestelproces & beheer voor jouw bedrijfskleding super eenvoudig.

Naast de achterliggende fulfilment diensteverlening hebben we ook verschillende digitale oplossingen zoals webshops of een KMS systeem.  Deze tools combineren we voor bepaalde klanten met onze totale dienstverlening. Zo is het bestellen en beheren van werkkleding en bedrijfskleding super eenvoudig voor jou als klant. Hoe het werkt en welke voordelen dit jou kan bieden bespreken we best in een persoonlijk gesprek. Neem snel contact op en we bekijken het samen.

Van werkkleding tot geschenken, fulfilment kan op veel manieren.

Onze fulfilment dienstverlening is toepasbaar op verschillende casussen. Van werkkleding beheren op medewerkerniveau tot het uitleveren van relatiegeschenken tijdens de eindejaarsperiode. Daarnaast combineer je het met onze digitale tools, ja ook voor relatiegeschenken of merchandise. Omdat we actief zijn in bijzonder veel diverse sectoren kunnen we jouw case op maat gaan bekijken. Dat heeft geen meerkost maar zorgt er wel voor dat we jou veel specifieker kunnen helpen. Top toch? 

Cases waar onze fulfilment service erg nuttig is gebleken

ACEG

Carrefour Belgium

DFDS Belgium

Wat kost fulfilment?

De prijs van fulfilment is erg afhankelijk van verschillende factoren. Maar over het algemeen is de kost verwaarloosbaar i.v.m. de return in tijdswinst, plaatsbesparing, frustraties, etc. Het is uiteraard de bedoeling dat fulfilment jou als klant waarde brengt.

We stellen voor om eerst een analyse te maken en dan samen te beslissen of het voor jouw unieke case wel degelijk voordelen heeft. Wanneer dit niet het geval is gaan we dit ook transparant communiceren en werken we op een andere manier samen. 

Bestelplatform:
Vaak kost een simpel bestelplatform geen geld omdat we dit zeer efficiënt en snel kunnen opstarten. Heb je meer features nodig? Dan kan het iets meer kosten.
Een KMS (Kleding Management Systeem) kost ergens tussen de €0-€15/drager. Een drager is een medewerker die geregistreerd is in het KMS. Bij grotere projecten kan het zijn dat de kost voor een KMS weg valt. 

Transport en handling:
Voor leveringen en opslag is er meestal een kleine kost per zending of voor opslag afhankelijk van het volume. Om een goed idee te krijgen van de extra kosten bij fulfilment leg je best jouw project even voor aan ons team. Over het algemeen zijn de kosten dus aan de lage kant, zeker wanneer je de tijdswinst en plaatsbesparing in acht neemt.  

Voor verzendingen rekenen we gewoon de transportkosten van GLS, Bpost of DHL (Express) door, ook hier zijn er geen verrassingen.