Carrefour Belgium

Al meer dan 16 jaar is Maximum Image hofleverancier van de groep Carrefour in België wat betreft werkkleding en bedrijfskleding. Dankzij onze uitstekende dienstverlening en langetermijnvisie kunnen we dit waarmaken. Ontdek in de case hoe we dat doen.
Carrefour case Maximum Image

Bedrijfskleding voor meer dan 700 winkels of meer dan 5000 mensen. 

De groep Carrefour heeft heel wat eigen winkels of hypermarkten. Daarnaast zijn er ook honderden franchise winkels (Market & Express). Deze winkels moeten uiteraard steeds zo snel en vlot mogelijk nieuwe  bedrijfskleding kunnen bestellen. Daarbij ontzorgen wij met Maximum Image de klant van het begin tot het einde. 

Market kleding

Voorraadbeheer

Alles begint met voorraadbeheer. Ons team houdt nauwgelet de voorraad in de gaten en zorgt dat we zo min mogelijk stockbreuken hebben. De voorraad ligt bovendien in het magazijn van Maximum Image wat een eerste aanzienlijk plaats én kostenbesparing is voor de groep Carrefour.

Bestelplatform

Uiteraard willen we het zo eenvoudig mogelijk maken voor de winkels om te bestellen. Daarom hebben zij toegang tot ons exclusief bestelplatform met het gamma bedrijfskleding. In enkele klikken bestellen mensen online. Wij zorgen voor de afhandeling, levering en order opvoling. Opnieuw een tijdsbesparing voor Carrefour.

Carrefour Belgium fulfilment

Dedicated customer service

Een klant van dergelijke omvang verdient een dedicated customer service. Onze collega’s Ann en Lieve staan hier al jaren voor in. Zij helpen winkels met vragen in het Nederlands of Frans. Belangrijk want dat boezemt rust in bij onze klanten. Geef toe, niets is vervelender dan lang aan de lijn hangen om dan verschillende mensen te spreken die half een half iets weten over jouw dossier. Niet bij ons, bij ons wordt je persoonlijk geholpen! Nogmaals een besparing van enkele mensen voor Carrefour.

Textiel recyclage, meer dan 5 ton kleding gerecycleerd.

Tot slot stopt onze verantwoordelijkheid niet na het leveren van de kleding. Neen, bij Maximum Image geloven we sterk in een duurzame en circulaire toekomst. Als één van de pioniers in onze wereld recycleren wij al enkele jaren de oude bedrijfskleding van Carrefour. Zo zamelden we al meer dan 5 ton aan kleding in om te verwerken en te recycleren. Sommige items laten we zelfs upcyclen tot een leuke koeltas of rugzak! Hoe uniek is dat. Zie afbeelding: recyclage hemd en schort tot koeltas. 

Textiel recyclage Carrefour project
Carrefour logo png

Resultaat en voordelen voor Carrefour Belgium

  • Onze jarenlange ervaring en gestroomlijnde opzet zorgt voor een efficiënte samenwerking met Carrefour.   
  • Voorraadbeheer, logistiek, verzending, opslag, etc. alles zit bij ons en Carrefour hoeft zich geen zorgen te maken.
  • Customer service zit volledig bij ons. Tenslotte hebben wij alle expertise wat betreft kleding en orderopvolging in ons bezit. 
  • Plaatsbesparing. 
  • Algemene tijdbesparing, ca. 2-3 VTE’s (!) voor Carrefour.
  • Onze sterke focus op kwaliteit zorgt ook dat we nauwelijks klachten of problemen ondervinden. Zijn die er toch? Dan lossen we die gewoon op. 

Wij zijn bijzonder trots op onze jarenlange, uitstekende samenwerking met Carrefour. Deze service trachten we ook te verlenen aan andere bedrijven uit verschillende industrieën. Ben je dus op zoek naar een full-service bedrijfskleding partner die jou van begin tot einde kan ontzorgen? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek. 

Interesse in wat onze service voor jouw onderneming kan betekenen?

Boek een vrijblijvende demo of gesprek en we bekijken de mogelijkheden.

Kor Notteboom

Account manager