logo

Duurzaamheid

Bamboo plant met katoen en GOTS logo

Duurzame materialen

Onze leveranciers en producenten zijn in sneltempo bezig met het omschakelen naar het gebruik van duurzame materialen. Dat gaat van natuurlijke materialen tot het hergebruiken van materiaal. We trachten zoveel mogelijk duurzame producten aan te bieden in onze offertes. Op zoek naar duurzame producten? Bv. Bedrukte truien , Bedrukte softshell jassen of andere items, schakel ons dan zeker in voor een duurzame offerte op maat!

Duurzaam sub merk "BOOM"

Om het gemakkelijk te maken voor onze klanten werken we momenteel aan een duurzaam sub merk, BOOM. Via BOOM zullen alle duurzame alternatieven en innovaties in ons aanbod textiel & merchandising op 1 plaats te vinden zijn. Zo heeft u tegenwoordig bijna altijd een duurzaam alternatief. Jammer genoeg kunnen we niet zomaar van de ene op de andere dag ons aanbod beperken tot louter duurzame producten dus maken we er een transitie van adhv ons sub merk.

www.boomeco.be
Maximum Image team neemt GAIA circulair prijs in ontvangst

Bedrijfskleding recycleren

Wist je dat Maximum Image jouw oude bedrijfskleding kan recycleren? In 2021 wonnen we er zelfs een award mee nadat we het meeste kilo's aan oude kleding ingezameld hebben. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Meer info
Miero duurzaamheidscoaching bij Maximum Image

Duurzaamheid met MierO

Anneleen van MierO helpt Maximum Image om te werken aan ons eigen duurzaamheidsverhaal. Duurzaamheid begint ten slotte bij jezelf! Dankzij MierO werken we vandaag nog bewuster. Zo herbekeken we onze energieleveranciers, onze verpakkingen, wagenpark, investeringen in zonnepanelen, en veel meer. Ook interesse om jouw bedrijf op een duurzame manier te laten groeien? Contact: https://www.miero.be/

Hybride wagens & fietsen naar het werk

Ons wagenpark wordt deze zomer vernieuwd. Zo ruilen we onze oude wagens in voor hybride wagens. Een groot deel van onze ritten zal zo 100% elektrisch verlopen. Onze medewerkers wonen allemaal binnen een straal van 15km van de kantoren waardoor zo goed als iedereen met de fiets naar het werk komt. 

Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO)

Maximum Image laat zich momenteel begeleiden door Miero om het VCDO certificaat te behalen. Met deze basisprincipes als uitganspunt:

  • Duurzaam ondernemen proactief integreren in het bedrijfsbeleid
  • Doelstellingen en concrete acties formuleren in lijn met de door de VN geformuleerde SDG’s
  • **Rapporteren **over de geboekte resultaten aan een evaluatiecommissie
  • Extern communiceren over je uitgevoerde acties