Van Marcke kledinglijn

Hoe we Van Marcke helpen met het opzetten van een promotionele kledinglijn om klanten te belonen. Ontdek het in deze klanten case.

Kleding als beloningsmiddel.

Van Marcke was op zoek naar een promotionele kledinglijn die ze kunnen inzetten naar hun installateurs en dealers als beloning. Slim want zo beloon je loyaliteit én komt je merk extra in beeld. Win-win siutatie dus. Uiteraard is het dan wel cruciaal dat de kleding mooi en kwalitatief genoeg is.

Keuze van promotionele kleding.

Maximum Image ging aan de slag en zoals steeds werken we verschillende voorstellen uit voor onze klanten. Gelet op de grote hoeveelheden die nodig zijn voor deze promo actie was het van belang de ‘sweet spot’ te vinden tussen budget en kwaliteit. Uiteindelijk landen we bij de prachtige softshell hoody van Clique, in combinatie met de hoodie van datzelfde merk én de bodywarmer van Result. Een mooie combinatie die op lovende commentaar van de dragers kon rekenen. 

Duizenden bedrukkingen in de drukste periode van het jaar.

Goed, nu de kleding gekozen was moesten we deze nog bedrukken. Het gaat hier om duizenden bedrukkingen dus het was een mooie uitdaging om samen met onze partners alles zo snel mogelijk rond te krijgen. Dankzij transparante communicatie en door snel te schakelen is alles heel vlot verlopen en konden we de klant tijdig leveren. 

Resultaat en voordelen voor Van Marcke

  • De juiste keuze voor de kleding kon meteen op positieve reacties rekenen van dragers. Dat is top want uiteraard is het de bedoeling dat klanten met trots de kleding en dus ook het merk uitdragen.
  • Als betrouwbare partner zorgen we er voor dat zelfs in de drukste periode van het jaar alles in goede banen verloopt.
  • Van Marcke kan dankzij onze expertise rekeningen op een ideale prijs kwaliteit verhouding voor deze promotionele campagne.  

Al jaren werken we samen met Van Marcke voor diverse projecten. Heel fijn om ook hier weer het vertrouwen te krijgen van de klant. Ben je ook op zoek naar de perfecte promotionele kleding voor jouw marketingactie of event? Neem dan zeker even contact op met ons team. 

Interesse in wat onze service voor jouw onderneming kan betekenen?

Boek een vrijblijvende demo of gesprek en we bekijken de mogelijkheden.

Kor Notteboom

Account manager