Maxxium custom merch

Maxxium BeLux is verdeler van diverse dranken en merken. Voor enkele van deze merken mochten we reeds unieke merchandise ontwikkelen. Dankzij onze vele productiebronnen zijn we in staat op de meest unieke merchandise te creëren. Ontdek het in deze case.
Maxxium custom merch
Sketch

Van design tot realiteit.

Merken als The Famous Grouse en The Glenrothes zijn steeds op zoek naar zo uniek mogelijke merchandise. Voor dergelijke merken zijn ook Pantone (of PMS) kleuren van groot belang. Daarom ontwikkelden we samen met de klant verschillende unieke items die uiteraard aansluiten bij de merkidentiteit. We beginnen met een sketch en eindigen met een uniek resultaat. Bij de sketch informeren we de klant over de afmetingen, kleurgebruik en andere belangrijke specs.

Custom onderleggers.

Naast drinkflessen leverden we ook stijlvolle onderleggers, die sluiten mooi aan bij de branding van het Whiskey merk The Glenrothes. 

coasters
Heupflesjes

Custom heupflesjes.

Nog meer custom ontwerpen voor Maxxium. Wat dacht je van deze mooie heupflesjes? 

Ben je op zoek naar custom merchandise voor jouw merk, bedrijf of organisatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Weet dat onze designers vrijblijvend verschillende digitale ontwerpen kunnen uitwerken voor jou. Verder in het proces begeleiden we je van A tot Z zodat jouw unieke ideeën realiteit kunnen worden. 

Interesse in wat onze service voor jouw onderneming kan betekenen?

Boek een vrijblijvende demo of gesprek en we bekijken de mogelijkheden.

Kor Notteboom

Account manager