Azumuta merchandise

Deze Gentse scale-up, met de fantastische bedrijfsnaam, is gespecialiseerd in het ondersteunen van operatoren op de werkvloer. Dit door middel van hun platform bestaande uit o.a. werkinstructies, kwaliteitsmanagement, competentiebeheer en veel meer. 🛠️ Als merchandise partner van Azumuta zorgde Maximum Image voor custom wielerkleding en een personeelsgeschenk.
Azumuta merchandise

Unieke wielerkleding

Azumuta is fiets minded en zocht dus unieke shirts. Samen met ontwerper Lucas Vermeire produceerden we deze brilliante wieleroutfit. Als merk hebben we gekozen voor Gobik. Ook wel bekend in het prof peleton bij Team Movistar en Ineos Grenadiers. 

Ook bij Maximum Image zijn er fervente fietsers en we kunnen stellen dat de kleding echt heel erg goed zit. 

Voor de broek heeft Azumuta gekozen voor een top broek afgewerkt met matte look en vinyl opdruk. Een heel premium uitstraling. 

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte voor jouw fietskleding. 

Azumuta backpack Samsonite Ecodiver

Samsonite rugzakken 

Azumuta is zoals veel bedrijven contstant op zoek naar de juiste medewerkers. Eens je goede mensen hebt is ze behouden cruciaal. Merchandise kan daarbij een belangrijke rol spelen. Daarom koos Azumuta resoluut voor fantastische laptop rugzakken van Samsonite. Kwalitatief, duurzaam en perfect voor dagelijks gebruik in een software scale-up! Het resultaat is prachtig met 3 opdrukken.

Bedankt Azumuta voor het vertrouwen. Ben jij ook op zoek naar coole company swag? Aarzel niet om ons te contacteren!

Interesse in wat onze service voor jouw onderneming kan betekenen?

Boek een vrijblijvende demo of gesprek en we bekijken de mogelijkheden.

Kor Notteboom

Account manager