Merchandise inspiratie sportzomer 2024

2024 is een drukke sportzomer! Met het EK voetbal in Duitsland en de Olympische Spelen in Parijs als grootste evenementen. Een unieke kans om met leuke merchandise artikelen jouw medewerkers of relaties samen te brengen. Bovendien zorgt het opnieuw voor contactmomenten met jouw merk of bedrijf. Maximum Image zet je graag op weg met de nodige inspiratie. Ready, set, go!

Give away merchandise.

Merchandise om weg te geven is en blijft populair. We begrijpen dat budget daarbij een belangrijke rol speelt. Hier zijn alvast enkele betaalbare, maar toch duurzame artikelen die je als ‘give away’ merchandise kan gebruiken deze sportzomer.

Belgium merchandise Avira

Custom sportshirts vanaf 10 stuks.

Hoewel alles dichterbij komt is er nog wat tijd om zelfs iets custom made te laten ontwerpen. Zo kan je dus een volledig custom ontwerp laten maken. Aarzel niet te lang want aangezien dit nog moet geproduceerd worden is de levertermijn al snel 4-5 weken. We helpen je graag op weg!

Custom sportshirts
Custom sportshirts

Meer premium merchandise.

Als je de merchandise intern inzet of wanneer je op zoek bent naar hogere kwaliteit van merchandise dan hebben we natuurlijk ook heel wat mogelijkheden. Van een leuke T-shirt tot een opvouwbare rugzak. Laat je begeleiden door ons team. 

Conclusie

Investeren in merchandise voor komende sportzomer heeft heel wat voordelen. Met een tijdloos ontwerp kan de merchandise nog vaak gedragen of gebruikt worden. Laat je dus begeleiden door een professionele merchandise leverancier om zeker te zijn dat je de juiste artikelen aankoopt.

Vraag een offerte aan

Hoe kunnen we je helpen? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en ontvang een offerte binnen de 24u.
Onze adviseurs helpen jou graag verder!

Kor Notteboom

Account manager