Loopshirts bedrukken – advies en prijzen

Sportende medewerkers zijn een waardevol kapitaal voor elk bedrijf. Niet alleen profiteren zij persoonlijk van de voordelen van regelmatige lichaamsbeweging, maar ook de werkgever plukt daar de vruchten van. Het aanmoedigen van sportende medewerkers, met een focus op lopen, is een win-win situatie voor zowel werknemers als werkgevers. Veel van onze klanten beseffen dit en investeren in loopshirts om medewerkers extra te motiveren en tegelijkertijd hun merk mee uit te dragen. In deze post geven we wat meer info over loopshirts bedrukken en schuiven we onze favoriete shirts naar voren zodat jij de juiste loopshirts kan selecteren voor jouw medewerkers.
Stop Darmkanker running shirts

Verschil tussen bedrukte loopshirts en sublimatie loopshirts.

We beginnen met het ontwerp van de loopshirts. Dit bepaalt namelijk of we een loopshirt uit voorraad gaan bedrukken of we voor een loopshirt met sublimatie gaan produceren. 

Bedrukte loopshirts (uit voorraad)

Hier nemen we een bestaand loopshirt uit een collectie van ons aanbod aan merken zoals: ERIMA, Craft, Clique, ID, … Vervolgens bedrukken we het shirt met logo naar keuze.

Voordelen:

  1. Snel beschikbaar.
  2. Ruime keuze in kwaliteit, budget en kleuren.

Nadelen:

  1. Beperkt in ontwerp mogelijkheden. We kunnen niet over de naad drukken of van naad tot naad gaan ontwerpen.

Voorbeeld Craft loopshirt uit voorraad met logo.

Sublimatie loopshirts (custom made)

Bij sublimatie shirts vertrekken we vanaf een wit polyester doek. Dat wil zeggen dat de kleding zelf nog volledig gemaakt moet worden.

Dat heeft als voordelen:

  1. Ontwerp mogelijkheden zijn enorm. Je kan full color ontwerpen over de gehele oppervlakte van het shirt. 

Nadelen:

  1. Aangezien het loopshirt nog gemaakt moet worden neemt dit meer tijd in beslag. Reken al snel op 4-8 weken voor het gehele traject. Tijdig bestellen is de boodschap!
  2. De keuze in kwaliteiten is iets beperkter, maar voor 95% van de mensen hebben we zeker een mooie stof ter beschikking.

 

Eleven Sports running shirt

Voorbeeld custom sublimatie shirt voor Eleven Sports. Duidelijk een all-over ontwerp dat niet mogelijk is met shirt uit voorraad.

Bedrukte loopshirts uit voorraad: ons advies.

Craft Rush SS shirt navy met logo

Top kwaliteit: Craft RUSH loopshirt

We starten met een populair loopshirt van het merk Craft. Rush SS Tee is een lichtgewicht T-shirt gemaakt van functioneel materiaal dat efficiënt vochttransport en koeling biedt. Wordt geleverd met inzetstukken in de oksels voor extra ventilatie en is perfect voor branding met je bedrijfslogo’s. Bovendien is het beschikbaar voor dames, heren en kids in verschillende kleuren. 

Advies verkoopprijs: €21,00 ex. btw.

Prijs-kwaliteit: Clique Premium Active T

Niet iedereen is op zoek naar een geavanceerd loopshirt. Daarom selecteren we dit populaire shirt van Clique. Dit sportief basis T-shirt heeft een moderne pasvorm. Het T-shirt is zorgvuldig afgewerkt met zijnaden en necktape. De behandeling met softener zorgt ervoor dat het T-shirt zacht aanvoelt. Het T-shirt is perfect inzetbaar in zowel werk- als sportgerelateerde doelgroepen waarbij intensieve inspanningen een alledaagse uitdaging vormen.

Advies verkoopprijs: €12,50 ex. btw.

Clique premium active T
Clique Basic active T

Budget loopshirt: Clique Basic T

Zoals de naam doet vermoeden is dit en goedkopere versie van de Clique Premium Active T. Het verschil zit hem voornamelijk in de afwerking en het gebruik van net iets goedkopere stoffen. Verder blijft dit een prima shirt voor evenementen. Het is misschien niet het meest geschikte shirt om 3 keer in de week mee te lopen. Al moeten we toegeven dat het echt wel degelijk is, onze medewerkers dragen het shirt ook bij het voetballen en we zijn er heel tevreden over.

Advies verkoopprijs: €6,00 ex. btw.

Populaire loop events voor 2024

25/02 Nationaal park marathon
10/03 ENGIE 10 Miles de Charleroi
17/03 100km KOTK
23/03 Crêtes de Spa
24/03 Sofico Gent Marathon
21/04 Baloise Antwerp 10 Miles
01/05 ENGIE Knokke Run
05/05 Great Breweries Marathon
05/05 Genk Loopt
12/05 ENGIE Dwars door Brugge
26/05 ENGIE Stadsloop Gent

Sublimatie loopshirts: ons advies.

Custom made loop outfit

Zoals beschreven in het begin van deze blogpost heb je ook de mogelijkheid om helemaal ‘crazy’ te gaan met het ontwerp. Dat kan met custom sublimatie loopshirts.Ons team kan helpen met het ontwerp of je kan het (vectorieel) aanleveren. Vervolgens maken we een mock-up en bij goedkeuring kan de fabriek starten met de productie speciaal voor jou. Dat wil zeggen dat de productietermijn een stukje langer is dan bij de bedrukte loopshirts uit voorraad. Het is dus cruciaal om tijdig jouw aanvraag te starten. Reken toch 6-8 weken van aanvraag tot levering. 

De verkoopprijs is hier op aanvraag. Contacteer ons voor een snelle offerte.

Enkele voorbeelden van sublimatie projecten. Uiteraard gaat de techniek verder dan loopshirts. Denk maar aan wielershirts, shortjes, sport bh’s, etc.

Conclusie

Zoek je dus bedrukte loopshirts dan helpen we je met Maximum Image graag op weg. Naast onze favoriete shirts hebben we uiteraard nog tientallen alternatieven. Aarzel niet om ons te contacteren met jouw aanvraag.

Vraag een offerte aan

Hoe kunnen we je helpen? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en ontvang een offerte binnen de 24u.
Onze adviseurs helpen jou graag verder!

Kor Notteboom

Account manager