Bedrukte tennisballen en padelballen kopen.

Misschien bent u op zoek naar een origineel gepersonaliseerd product? Waarom dan geen bedrukte tennisballen of padelballen overwegen? Beide sporten, met padel in het bijzonder, zijn erg populair en toegankelijk. Daarnaast zijn het ook fijne ontmoetingsplekken voor zakenrelaties. Dus om uw merk in de spotlight te zetten is dit product zeker een aanrader.

Een uniek geschenk.

Bedrukte padelballen zijn ook een fantastisch cadeau-idee voor padelliefhebbers. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon om iemand te verrassen, gepersonaliseerde padelballen laten zien dat je aandacht hebt besteed aan het vinden van een uniek en doordacht geschenk. Kies een ontwerp dat past bij de persoonlijkheid of interesses van de ontvanger en je hebt een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

Mogelijkheden en minimale afname.

De bedrukkingsmogelijkheden voor tennisballen en padelballen zijn vrij groot. Zoals bij bedrukte T-shirts e.a. producten speelt het aantal kleuren een rol. Logo’s met een gradiënt (of overloop) zijn moeilijk om te bedrukken en moeten vereenvoudigd worden. Geen paniek, ons grafisch team kan u hierbij helpen. De bedrukte tennisballen komen in een set van 3 in een (al dan niet bedrukte) tube. Of u kan ze los (in bulk), laten leveren. Gelieve rekening te houden met een minimale bestelhoeveelheid van 150 losse ballen of 45 sets van 3.

Levertermijn.

U voorziet best een aantal weken voor de productie van de bedrukte padelballen en vervolgens ook de levering. Reken toch op een 4-tal weken. Voor actuele informatie neemt u best contact op met ons.

Wat is de prijs van bedrukte padelballen (tube van 3 ballen).

Een tube met 3 bedrukte tennisballen of bedrukte padelballen zit ergens rond de €17 excl. btw afhankelijk van de opdruk en de aantallen. Elke aanvraag is verschillend dus we raden u aan om contact op te nemen met ons team voor een snelle offerte op uw maat!

Case in de kijker: bedrukte padelballen voor Farys.

Een mooi voorbeeld van hoe onze klant Farys tennisballen met logo gekocht heeft ter gelegenheid van de opening van een nieuw tennisterrein. 

Conclusie

Ben je dus op zoek naar padelballen of tennisballen met bedrukking, dan staan wij klaar om jou te helpen. Belangrijk om te onthouden is dat de minimale afname 45 tubes zijn, 1 setje is helaas niet mogelijk. Voor meer info kan je ons team contacteren.

Vraag een offerte aan

Hoe kunnen we je helpen? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en ontvang een offerte binnen de 24u.
Onze adviseurs helpen jou graag verder!

Kor Notteboom

Account manager