logo

Softshell jassen bedrukken of borduren

Ben je op zoek naar een softshell jas, maar weet je niet waar te beginnen? Dan zetten we jou graag op weg! Eerst en vooral is de vraag: waarvoor gaat de softshell jas dienen? Afhankelijk van de gebruikswijze van de jas kan je gaan bepalen welk model het beste bij jou past. Voorbeelden van toepassingen kan je verder op deze pagina vinden. De getoonde prijzen zijn indicatief en we raden altijd aan om ons een offerte op maat te vragen voor de meest gunstige voorwaarden.

Softshell jassen bedrukken of borduren?

Bij het personaliseren van een softshell jas dienen we rekening te houden met een aantal factoren. Indien water afstotendheid van groot belang is gaan we adviseren om niet te borduren om zo de maximale waterkolom te behouden. Anderzijds is het risico op doorbloeding* bij het bedrukken van softshell jassen relatief groot. Het is ook erg onvoorspelbaar. Daarom gebruiken wij een kwalitatievere manier van bedrukken die meer duurzaamheid biedt alsook het risico op doorbloeding wegneemt. Om meer te weten of bedrukken of borduren van jouw softshell jassen raden we aan om contact op te nemen met ons deskundige team. *Doorbloeding is het fenomeen waarbij een bedrukking of print na enkele dagen de onderlaag (kleur) van de jas gaat doorlaten op de print. Hierdoor verliest jouw print zijn uitstraling.   Welke merken verdelen we? Maximum Image verdeelt heel wat merken van softshell jassen. Zoals: Printer, Harvest, B&C, Clique, Russell, Regatta, Kariban, etc. Omdat het aanbod zodanig groot helpen wij u graag in uw keuze voor de softshell jas die het beste aansluit bij uw aanvraag. Zo bent u zeker dat u geniet van de beste voorwaarden, de juiste kwaliteit ontvangt en binnen de afgesproken termijn.

Meer info

Zoek je liever al even zelf?

Dat kan natuurlijk ook! Blader dan zeker eens door onze online catalogi. Deze bevatten meer producten dan enkel softshell jassen, maar je komt ze ongetwijfeld tegen. Voor de bedrukkingsmogelijkheden contacteer je dan weer best ons team. Indien mogelijk stuur je reeds jouw logo vectorieel door zodat wij al een eerste analyse kunnen maken en indien gewenst ook reeds een visuele presentatie van jouw artwork op de desgewenste sofsthell jas met bedrukking. Levertermijn: 2022 is een bijzonder druk jaar voor ons. We hebben onze bedrukkings-en boduringscapaciteit al sterk opgedreven, maar u rekent best op 3 à 4 weken nà goedkeuring van de digitale drukproef. Voor deadline orders die sneller geleverd moeten worden kunnen we in onderling overleg bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Offerte?

_Vraag hier jouw vrijblijvende offerte aan. Aantal stuks? Waarvoor zal het dienen? Aantal kleuren in het logo? Posities personalisatie? Is er een deadline? _

image

Kor Notteboom

Account manager