logo
image
15 jaar
Ervaring
5M+
Geleverde kledingstukken
1500+
Tevreden klanten

Een passie voor uw imago

Maximum Image is ontstaan in 2007 uit een passie voor textiel, imago en uitstraling. De vlag dekt dan ook de lading, bij Maximum Image helpen we bedrijven en organisaties met het bouwen en onderhouden van hun bedrijfsimago. Dit doen we door hen een grote variatie aan producten en diensten aan te bieden vanuit stock of op maat gemaakt. Maximum Image is een 'one stop shop' voor uw imago, we bieden alles aan onder 1 dak om u het leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Persoonlijk contact en een consument georiënteerde service zorgen voor een goede en duidelijke communicatie waardoor we de beste ideeën kunnen uitwerken en uw imago kunnen optimaliseren. Bekijk gerust eens onze projecten om inspiratie op te doen!

Kwaliteit & duurzaamheid

Het aanbieden van kwalitatieve en duurzame producten zit in ons DNA. Met deze filosofie streven we naar een Maximum Image bij onze klanten.

Persoonlijk advies

In een wereld met een gigantisch aanbod aan producten is het juiste advies van groot belang. Laat u adviseren door ons deskundige team.

Dienstgericht

Naast leuke producten trachten we een super service te bieden. Van aanvraag tot lang na de levering van uw producten zijn wij er om u te helpen. Ontdek onze diensten.

Maak kennis met ons team. Tot uw dienst!

 • Patrick

  Founder

 • Tars

  Business Development

 • Sven

  Sales Manager

 • Kor

  Account Manager

 • Lieve

  Finance & Account manager

 • Ann

  Logistics & Account manager

 • Evy

  Account Manager

 • Sam

  Logistiek & customer service

 • Vino

  Office Dog

 • ‘Talent wins
  games, but teamwork and intellingence win
  championships.’

  Michael Jordan

Wat klanten over ons zeggen.

Reeds 6 jaar klant. Begonnen met werkkleding bij Maximum Image en vandaag kopen we er ook onze gadgets en merchandise. Zeer tevreden over de medewerkers die kort op de bal spelen.

avatar

Linea Trovata

We zijn tevreden van de goede én snelle communicatie via e-mail met Sven en Kor. Net zoals de snelle leveringen.

avatar

Proefstation voor de Groenteteelt

Maximum Image heeft het project met werkkleding goed aangepakt en vlot laten verlopen. Als service kwamen ze ook ter plaatse om onze mensen te helpen bij het passen.

avatar

Zorgband Leie en Schelde

We zijn super tevreden over Maximum Image. Vooral de communicatie vinden we erg goed. Verder trachten ze steeds open en eerlijk te communiceren, ook wanneer er iets minder gaat of vertraging oploopt.

avatar

Belorta

Kort samengevat: we zijn zeer tevreden over onze jarenlange samenwerking met Maximum Image voor onze merchandise.

avatar

Hyundai

Maximum Image is onze kleding en merchandise partner. Ze communiceren snel, vlot en met het nodige advies. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk voor ons merk en dat zien we ook terug in het samengestelde aanbod.

avatar

PIPA

Inpiratie nodig? Check onze laatste projecten

Vertrouwd door

iconiconiconiconiconiconiconiconiconicon