logo

Bedrijfskleding

Met een grote variatie aan bedrijfskleding kunnen we heel het team kleden. Ons team adviseert u van bij de zoektocht tot na de levering. Alle bedrijfskleding is te personaliseren met uw logo d.m.v. verschillende technieken zoals borduren of bedrukken. Stuur ons uw aanvraag door en wij helpen u meteen op weg!

Work like a team,

dress like a team

Uitgebreid aanbod bedrijfskleding

Doordat we een grote variatie aan merken hebben, kunnen we het sterkste product van elk merk aanbieden zoals: een broek en een vest voor uw magazijn manager, een overal voor de technieker of de tuinier of een body warmer die voor alles te gebruiken is.

Gespecialiseerde

werkkleding

Naast bedrijfskleding bieden we ook gespecialiseerde werkkleding aan. Denk maar aan merken zoals Tricorp Workwear, Mascot ProJob, ... Dankzij onze jarenlange expertise in bedrijfstextiel kunnen we u zo op weg zetten. Samen werken we een prachtige werkkleding collectie uit zodat uw medewerkers zich goed voelen! Werkkleding personaliseren? Ook dat doen we! Lees hier alles over gepersonaliseerde werkkleding.

Bedrijfskleding personaliseren

Bedrijfskleding gaan we uiteraard gaan voorzien van een personalisatie. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunnen we kleding gaan borduren of bedrukken. Binnen deze hoofdcategoriëen heb je nog eens heel wat andere mogelijkheden om jouw bedrijfskleding te gaan personaliseren. Dit is afhankelijk van het product. Ons team zal jou met veel plezier begeleiden bij dit proces. Aarzel niet om ons te contacteren.

Bedrijfskleding bedrukken: kan al vanaf 1 stuk. Al is dat in veel gevallen niet aan te raden omdat je bij bedrukken meestal met een vaste instelkost zit die dus stevig doortelt bij lagere aantallen. Bedrukkingstechnieken die wij aanbieden zijn: Transfer druk, zeefdruk transfer, zeefdruk, DTG, flex, 3D print (bij hogere aantallen), ...

Bedrijfskleding borduren: ook dit kan vanaf 1 stuk. De programmakost is hier meestal eenmalig dus indien jouw artwork niet wijzigt scheelt dat bij een bijbestelling. Een boduring is een kwalitatieve manier van personaliseren, maar heeft ook zijn limieten. Logo's met een overloop (gradient) en fijne details zijn erg moeilijk om te borduren.

Advies: ons team heeft de nodige expertise en kan jou perfect adviseren over de beste oplossing voor jouw aanvraag. We denken ook actief mee om de optimale situatie te creëren.

Contacteer ons

Bedrijfskleding projecten

Bedrijfsjassen ERA Belgium

ERA Belgium

Carrefour werkkleding

Carrefour

Hofleverancier van Carrefour werkkleding

Custom made polo's Honda

Honda

Custom made tunieken Zorgband Leie & Schelde

Zorgband Leie & Schelde

Offerte aanvragen

Vraag hier jouw vrijblijvende offerte aan.

Aantal stuks? Waarvoor zal het dienen? Aantal kleuren in het logo? Posities personalisatie? Is er een deadline?

Kor Notteboom

Accountmanager