Met een autobelettering van Maximum Image wordt u zeker gezien

Voertuigbelettering / Autobelettering voor personenauto's, vrachtwagens en bestelwagens

Maximum Image heeft een jarenlange ervaring op het gebied van autobelettering en carwrapping.
Of u nu een personenauto, bestelwagen, vrachtwagen of zelfs een autobus wilt voorzien van autoreclame, wij helpen u graag!
Maximum Image, uw autobeletteraar voor het Waasland en de provinvie Oost-Vlaanderen.

Autobelettering, de meest rendabele en best scorende reclame die er is

Als ondernemer is het belangrijk om gezien te worden. Bekendheid creëren is immers een must om uw klantenkring en uw imago verder uit te bouwen. Van belang is om een belettering te kiezen die herkenbaar is, en er één is die blijft hangen bij uw doelgroep. Maximum Image geeft u hierin professioneel advies om ook uw autoreclame tot een waar succes te maken.

In de meeste gevallen is een autobelettering ook beduidend goedkoper dan een klassieke advertentie in een dagblad of in een magazine. Daarenboven is een autoreclame dagelijks te zien in het verkeer, in tegenstelling tot een advertentie in een dagblad/magazine.

Uw autobelettering toevertrouwen aan Maximum Image betekent :

  • Ontwerp volgens uw wensen

U heeft geen ontwerp om uw wagen te bestickeren? Geen nood! Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee om uw boodschap en uw huisstijl op een unieke en opvallende manier over te brengen. Jouw verhaal en jouw doelstellingen vorm geven en je onderneming professioneel doen opvallen. Daar doen wij het voor.

  • Respecteren van afspraken

Goede afspraken maken goede vrienden. Daarom weet u ruim van te voren hoelang u uw wagen zal moeten missen . Meestal is dit slechts 1 dag zodat u uw wagen niet lang hoeft te missen.

  • Alleen de beste kwaliteit vinyl wordt gebruikt

Doordat wij alleen met de beste kwaliteit autostickervinyl werken ( o.a. 3M, Avery) en onze ervaren collega’s de belettering met de grootste zorg en nauwkeurigheid aanbrengen, heeft u 100% zekerheid van kwaliteit.

Onze manier van werken:

Op basis van het type voertuig dat u ons doorgeeft en of u kiest voor een éénvoudige/opvallende autobelettering of een totale carwrapping, wij maken voor u een grafisch ontwerp dat volledig volgens uw wensen is opgemaakt en passen dit aan tot wanneer u 100% tevreden bent met ons ontwerp. In deze offerte staan bovendien alle details over de prijs en de leveringstermijn. Zo weet u perfect wat u mag verwachten. U beslist uiteindelijk zelf en neemt geen enkel risico bij Maximum Image.
 

Interesse in autobelettering?

Wilt u meer informatie over autobelettering of een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem contact met ons op. Wij verzorgen het ontwerp ,de productie en de plaatsing ervan.
 

Waarom kiezen voor

MAXIMUM IMAGE?

  • Alles onder 1 dak
  • Custom-made producten
  • Snelle levering