Voor een opvallende reclame of aankondiging van uw evenement opteert u best voor een spandoek!

Spandoekenreclame

Spandoeken zijn een ideaal instrument om aandacht te vestigen op uw zaak of reclame te maken voor uw evenement of opendeurdagen. Daarenboven zijn spandoeken een ideaal instrument om aan uw corporate identity of het imago van uw bedrijf extra gestalte te geven.

Voordelen van spandoekenreclame

  • Licht van gewicht, gemakkelijk te verplaatsen, dus ideaal om aandacht te trekken tijdens uw verschillende evenementen. Daarenboven nemen spandoeken weinig plaats in.
  • Met spandoeken in frames wisselt u zonder veel moeite gemakkelijk van reclameboodschap. Zo heeft u tijdens een soldenperiode beslist een ander reclamespandoek nodig dan op een moment wanneer u een nieuw product lanceert…
  • Om uw bedrijfsnaam of uw reclameboodschap extra in de kijker te zetten, voorziet u best een verlichting van het spandoek.

Ontwerp van uw reclameboodschap volgens uw wensen

U heeft geen ontwerp om uw spandoek te voorzien van uw gewenste boodschap? Geen nood, wij helpen u met veel plezier! Wij zorgen voor een ontwerp en een perfecte belettering geheel in lijn met uw huisstijl en gewenste imago. Wedden dat uw reclame dan wel zal worden opgemerkt? Met  de expertise en de creativiteit van onze medewerkers scoort u ongetwijfeld met uw reclameboodschap.

Verschillende soorten spandoeken

Naargelang de toepassing van de spandoek, raden wij voornamelijk de volgende soorten spandoeken aan: pvc 510 g/m2, winddoorlatend meshdoek of block out spandoek.

  • Frontlit PVC 510g

PVC 510g is een uitermate geschikt materiaal voor al je binnen-/en buitenreclame op groot  formaat. Voor evenementen en beurzen is dit pvc spandoek steeds een goed keuze. Dit spandoek wordt gemaakt van pvc-materiaal van 510 g/m² ! Sterk genoeg om alle omstandigheden te doorstaan.. Een pvc spandoek is waterafstotend, uv-bestendig en brandveilig Kortom, met deze spandoeken bent u zeker van een mooie, diepe tint en lange levensduur. Maak uw spandoek af met de gewenste afwerking, door ringen of een tunnelzoom toe te laten voegen. 

  • Mesh

Meshdoeken, of gaatjesdoeken, zijn ideaal voor gebruik in de buitenlucht omdat het winddoorlatende doeken zijn. Hierdoor is Mesh een uitermate geschikt spandoek voor hekwerken, dranghekbanners en Heras hekken .Doordat een Meshdoek geperforeerd is met kleine gaatjes kan uw Mesh spandoek niet scheuren bij hevige wind omdat die er gewoon doorheen gaat. Een bijkomend voordeel is dat de bouwhekkens niet omvallen doordat de wind er vlotjes doorheen kan…Zo zorg je ervoor dat je boodschap altijd en overal gezien wordt, welke weersvoorspelling het ook is. Een Mesh van 350 g/m² kan dus tegen een stootje.

  • Block out PVC

Met een block out spandoek kiest u voor een bedrukking die duidelijk zichtbaar moet zijn van de twee kanten. Met een dubbelzijdige print hebt u twee keer zoveel zichtbaarheid en bereikt u uw klanten nog gemakkelijker! Deze blockout PVC spandoeken zullen dankzij een zwarte tussenlaag geen licht doorlaten, zo kunnen ze aan beide kanten bedrukt worden. 

Bijpassend frame nodig?

Bij Maximum Image kan u een ruime keuze maken uit aluminium buizenframes en diverse ophangmogelijkheden voor uw reclamedoeken. 
Wilt u een bijpassend frame voor uw spandoek. Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Onze frames zijn heel robuust en gemaakt van aluminium en indien gewenst komen wij ze bij u thuis installeren. Zo kan u onmiddellijk promotie beginnen voeren!

Interesse in spandoeken?
Wilt u meer informatie over wat Maximum u kan aanbieden op vlak van spandoeken of wenst u een vrijblijvend voorstel te ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen het ontwerp , de productie en de plaatsing ervan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom kiezen voor

MAXIMUM IMAGE?

  • Alles onder 1 dak
  • Custom-made producten
  • Snelle levering