Communiceer uw reclameboodschap efficiënt en stijlvol met kwalitatieve reclameframes

Indoor of outdoor reclameframes inclusief spandoek (of spandoekkaders) zijn de ideale manier om uw reclameboodschap vakkundig, efficiënt en op een stijlvolle manier aan uw doelgroep te presenteren.

Met een reclameframe wisselt u immers heel éénvoudig en heel snel uw spandoeken. Zo kan u bijvoorbeeld - afhankelijk van het seizoen – een wisselende boodschap of promotie aanbieden aan uw cliënteel. Zo communiceert u binnen de kortste keren heel krachtig en effectief met uw potentiële doelgroep. 

Een heel scala aan keuzemogelijkheden

Maximum Image biedt verschillende soorten frames en doeken voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om een tijdelijke actie of een blijvende boodschap, wij adviseren je graag welk reclameframe het meest geschikt is om jouw doel te bereiken. We bieden de mogelijkheid uit een aluminium buizenframe en een blindframe. Hangend of staand, rechthoekig, vierkant of rond met diverse soorten doeken.

Vraag naar een gepersonaliseerd ontwerp

Naar welk type reclameframe uw voorkeur ook moge uitgaan, Maximum Image kan u altijd een duidelijk en degelijk advies geven en een gepersonaliseerd ontwerp voorstellen. Onze ervaren monteurs staan in voor de montage van de reclameframes en van de eventueel bijbehorende verlichting.

Bekijk hieronder alvast ons aanbod van verschillende vormen van reclameframes. Laat u inspireren door onze realisaties of contacteer ons meteen voor vrijblijvend advies op maat.

Wilt u meer informatie over wat Maximum u kan aanbieden op vlak van reclameframes of wenst u een vrijblijvend voorstel te ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen het ontwerp , de productie en de plaatsing ervan.
 

Waarom kiezen voor

MAXIMUM IMAGE?

  • Alles onder 1 dak
  • Custom-made producten
  • Snelle levering