Versterk uw naamsbekendheid en het imago van uw zaak met onze reclamepanelen

Sponsorborden

U bent er zeker mee vertrouwd, de vele sponsorborden langs de voetbalvelden en in de gemeentelijke sporthallen. Voor sportverenigingen bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden wat sponsorborden betreft. De borden worden door ons grafisch ontworpen , afgeleverd en gemonteerd.
Neem gerust contact op met Maximum Image voor de mogelijkheden aan sponsoreclame bij uw sportclub.

Bouwborden

Als ondernemer in de bouwsector wenst u zeker te laten merken dat u deelneemt aan een belangrijk bouwproject. Een ideale gelegenheid om uw realisaties en uw naamsbekendheid via een bouwbord of een reclamedoek duidelijk te maken aan uw potentieel toekomstig cliënteel.
Wil je ook gebruik maken van dergelijke reclame, aarzel dan niet om Maximum Image te contacteren. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Reclamepanelen

Reclameborden worden vooral gebruikt om de naamsbekendheid van uw bedrijf of uw product in de kijker te plaatsen . U ziet ze vaak bij bedrijven, winkels , evenementen , bouwterreinen, in weilanden, sportvelden en  sportaccommodaties.
Met een reclamebord, werfbord of projectbord van Maximum Image kan u voor een vrij kleine investering een heel groot publiek bereiken. De borden kunnen in verschillende formaten en in verschillende materialen geleverd worden geheel volgens uw wensen , de gewenste levensduur en de doelstellingen waarvoor de panelen dienen gebruikt te worden.

Maximum Image kan u uitgebreid informeren welke borden op welke locatie het beste scoren.

Wilt u meer informatie over wat Maximum u kan aanbieden op vlak van reclamepanelen of wenst u een vrijblijvend voorstel te ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen het ontwerp, de productie en de plaatsing ervan.
 

Waarom kiezen voor

MAXIMUM IMAGE?

  • Alles onder 1 dak
  • Custom-made producten
  • Snelle levering