Voor een klassevolle uitstraling en een maximale visibiliteit van uw zaak kiest u best voor een lichtreclame

U wenst uw naamsbekendheid op en rond uw onderneming een opvallende en meer exclusieve look te geven? Overweeg dan zeker eens een lichtzuil of een lichtbak .

Enkele voordelen van een lichtzuil of lichttotem

  • Verhoogt aanzienlijk de naambekendheid van uw merk of bedrijfsidentiteit.
  • Vergroot de herkenbaarheid en aldus ook de vindbaarheid van uw zaak of organisatie.
  • Functioneert als het visitekaartje voor uw activiteiten.
  • Zorgt voor een unieke visuele uitstraling van uw bedrijf of handelszaak.

Verschillende soorten lichtzuilen

Maximum Image kan u een heel assortiment lichtzuilen aanbieden. Zo kan u kiezen uit een breed assortiment ovaalvormige of rechte lichttotems . De afmetingen van de meest verkochte met led verlichte reclamezuilen hebben een hoogte/breedte van 1,5 meter/60cm  tot 5 meter/1,5 meter.
 Op aanvraag kunnen wij uiteraard ook reclamezuilen buiten de bestaande standaardmaten produceren dewelke het beste passen bij uw bedrijf en uw gewenste boodschap. Ook kunt u  kiezen voor verschillende RAL kleuren en diverse vormen . Tenslotte zijn al onze geproduceerde reclamezuilen geproduceerd uit 100% recycleerbaar aluminium en zijn deze stormvast t/m windkracht 12. Kortom , wij leveren enkel hoogwaardige en energiezuinige led verlichte totems en dit in alle mogelijke varianten .

Lichtbakken

Een andere populaire vorm van lichtreclame is de lichtbak, dit type lichtreclame heeft vele toepassingsmogelijkheden en is beschikbaar in verscheidene uitvoeringen, elk met zijn eigen charme. Zo bieden we lichtbakken aan in enkelzijdige en dubbelzijdige uitvoering aan zowel geschikt voor binnen als buitengebruik. Standaard zijn al onze lichtbakken uitgevoerd met energiezuinige LED-verlichting.

Waarom uw lichtreclame toevertrouwen aan Maximum Image?

Wij verzorgen lichtreclame in alle soorten, maten en vormen. Van een eenvoudige lichtbakreclame tot lichttotems, lichtletters en andere complexe lichtreclames. Maximum Image helpt u graag op technisch én creatief vlak. Wij adviseren u ook over energiebesparing, duurzaamheid, vergunningaanvragen en complexere maatwerkprojecten.

Wilt u meer informatie over wat Maximum u kan aanbieden op vlak van lichtreclame of wenst u een vrijblijvend voorstel te ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen het ontwerp , de productie en de plaatsing ervan.
 

Waarom kiezen voor

MAXIMUM IMAGE?

  • Alles onder 1 dak
  • Custom-made producten
  • Snelle levering