Met een volledige carwrapping trekt u op een efficiënte en originele manier de aandacht op uw zaak

Wens je een autoreclame waarmee je echt zal scoren? Overweeg dan zeker een gedeeltelijke of volledige carwrapping.
Carwrappen is het volledig inpakken van een auto, bestelwagen, truck of bus. Dat kan in een full-color visual ontwerp (door u aangeleverd of door onze specialisten ontworpen) waarop een reclameboodschap staat, maar ook in populaire matte of glanzende kleuren hoogwaardige kwaliteit folies.

 Voordelen van carwrapping

De lak van uw auto wordt door het zelfklevend vinyl beschermd tegen schadelijke UV stralen, steenslag en eventuele mogelijke  krassen door veelvuldig gebruik te maken van een carwash. Wanneer de carwrapping verwijdert wordt, is het voertuig weer als nieuw wat zeker een positief effect zal hebben op de verkoopwaarde van uw voertuig.

  • Printfolie makkelijk te vervangen/verwijderen
  • Goedkoper dan de auto te spuiten
  • Fantastische manier om je auto/bestelwagen te personaliseren en te doen opvallen
  • Lange levensduur mits goed onderhoud

Uw carwrapping toevertrouwen aan Maximum Image betekent :

  • Ontwerp volgens uw wensen

U heeft geen ontwerp om uw wagen te wrappen? Geen nood! Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee om uw boodschap en uw huisstijl op een unieke en opvallende manier over te brengen. Jouw verhaal en jouw doelstellingen vorm geven en je onderneming professioneel doen opvallen. Daar doen wij het voor.

  • Respecteren van afspraken

Goede afspraken maken goede vrienden. Daarom weet u ruim van te voren hoelang u uw wagen zal moeten missen . Meestal is dit slechts 1 dag zodat u uw wagen niet lang hoeft te missen.

  • Alleen de beste kwaliteit vinyl wordt gebruikt

Doordat wij alleen met de beste kwaliteit autostickervinyl werken ( o.a. 3M, Avery) en onze ervaren collega’s de belettering en de wrapping met de grootste zorg en nauwkeurigheid aanbrengen, heeft u 100% zekerheid van kwaliteit.

Onze manier van werken:
Op basis van het type voertuig dat u ons doorgeeft en of u kiest voor een gedeeltelijke of totale carwrapping, wij maken voor u een grafisch ontwerp dat volledig volgens uw wensen is opgemaakt en passen dit aan tot wanneer u 100% tevreden bent met ons ontwerp. In deze offerte staan bovendien alle details over de prijs en de leveringstermijn. Zo weet u perfect wat u mag verwachten. U beslist uiteindelijk zelf en neemt geen enkel risico bij Maximum Image. 

Interesse in een carwrapping? Wilt u meer informatie over carwrapping of een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem contact met ons op. Wij verzorgen het ontwerp , de productie en de plaatsing ervan.
 

Waarom kiezen voor

MAXIMUM IMAGE?

  • Alles onder 1 dak
  • Custom-made producten
  • Snelle levering